Blogg

Läs det senaste från vår blogg

Här bjuder vi på kunskaper och nyheter om den senaste tekniken och utvecklingen. 

Alla Content Marketing SSL Säkerhet Webbdesign
Webdesign

2022-01-24

10 populära trender inom webbdesign

Nu är vi snart en månad in på det nya året. Vilka webbdesigntrender är populära just nu och vad tror vi kommer hålla framåt. Vi tog oss tid att lyfta fram trenderna för webbdesign som har stor inverkan i onlinevärlden just nu.

Design Trender 2021

2022-01-24

10 populära webbdesigntrender

Nu är vi snart en månad in på det nya året. Vilka webbdesigntrender är populära just nu och vad tror vi kommer hålla framåt. Vi tog oss tid att lyfta fram trenderna för webbdesign som har stor inverkan i onlinevärlden just nu. Tänk på de hemsidor du har sett de senaste månaderna. Det finns förmodligen en handfull som stack ut på grund av sina användarvänliga gränssnitt och tilltalande layout. Detsamma gäller hemsidor som ger en dålig användarupplevelse – de kan till och med göra dig negativt inställd till varumärket. I dagens onlinevärld är en bra användarupplevelse och kreativ webbdesign inte bara trevligt, de är förväntade och nödvändiga för att en hemsida ska bli framgångsrik. 

Stock Ticker

2021-08-12

6 tips för att lyckas med din hemsida vid en börsintroduktion / IPO

Att ta sitt företag till börsen är en allt mer växande trend. Genom att tillföra externt kapital skapas förutsättningar för en fortsatt tillväxtresa. IPO som står för, Initial Public Offering, är ofta en lång och komplex process där det finns många regulatoriska faktorer att ta hänsyn till.

Ipo Tips Hemsida

2021-08-12

6 tips för att lyckas med din hemsida vid en börsintroduktion/IPO

Att ta sitt företag till börsen är en allt mer växande trend. Genom att tillföra externt kapital skapas förutsättningar för en fortsatt tillväxtresa. IPO som står för, Initial Public Offering, är ofta en lång och komplex process där det finns många regulatoriska faktorer att ta hänsyn till. Även om det är mycket administration som händer bakom kulisserna får man aldrig glömma bort kommunikationen med sina potentiella investerare. För en lyckad IPO är inte slutet på något, utan oftast ett avstamp mot en ny era i bolagets historia med positiv tillväxt. Som experter på digital IR-kommunikation sammanställer vi därför några tips kring vad som kan vara viktigt att tänka på vid en IPO och den digitala kommunikationen kring det.

Seo Statistics

2021-06-04

Schrems II-domen och Google Analytics

Förra sommaren den 16 juli slog EU-domstolen fast i Schrems II-målet att Privacy Shield-avtalet mellan EU och USA inte ger ett tillräckligt skydd för personuppgifter när de förs över till ett tredjeland, till exempel USA. I detta inlägget kommer vi att resonera kring hur Schrems II-domen kommer att påverka användningen av Google Analytics och andra verktyg för webbanalys - och vad du kan göra i dagsläget för bättre och mer “compliant” datahantering på er webbplats.

Fb Ads Ios145 (1)

2021-05-04

Tips för Facebook Ads efter iOS 14.5

Tidigare i år gick Apple ut med ny information gällande iOS 14.5 och deras nya “App tracking transparency”. Detta innebär att användare med iOS-enheter som uppdaterar till 14.5 kommer att få frågan om de vill dela sin användardata eller inte när de startar en app efter uppdateringen. 

Shutterstock 565063075

2021-02-03

Web Stories från Google

Det "nya" formatet från Google som är baserat på det populära storiesformatet som finns på många utav dagens sociala medier bland annat Instagram och Facebook. Web stories har redan börjat rullas ut USA, Indien och Brasilien hittills men kommer så småningom att dyka upp i flera länder.

Linkedinbloggbanner

2021-01-08

Att lyckas med marknadsföring på LinkedIn

Att annonsera på LinkedIn skiljer sig en del från att annonsera på andra sociala medier som till exempel Facebook och Instagram. Idag finns det över 500 miljoner användare på LinkedIn och cirka 3 miljoner av dessa är svenska användare.

Shutterstock 1017059563

2020-11-23

Annonsering på Facebook och Instagram

Många tänker kanske inte på att Facebook och Instagram är samma ekosystem då de har samma ägare. Genom detta får man ett kraftfullt verktyg för att synas mot olika målgrupper. I detta blogginlägg går vi igenom enkla tips och trix så att din marknadsföring blir så effektiv som möjligt.  

Mobile First Index

2020-10-28

Google mobile first indexing

Från och med mars 2021 kommer endast innehåll som är anpassat för mobila enheter att vara tillgängligt i Googles index. Detta innebär att innehåll som inte syns mobilt kommer inte heller att synas bland Googles sökresultat, därför är det nu extra viktigt att en hemsida är mobilanpassad och att sidtruktur och innehåll skiljer sig så lite som möjligt mellan desktop och mobil. 

Hör gärna av dig!

Inka Og

Vi på webbyrån INKA i Malmö är okomplicerade människor som gärna träffas över en kopp kaffe för att prata hur vi kan utveckla just ert företag digitalt. Under årens lopp har vi byggt hundratals webbplatser och vi vet vad som krävs för att lyckas i olika projekt.

Övriga frågor